Skrällen uteblev

När det väl var dags för finalen i melodifestivalen 2008 så uteblev skrällarna. Förhandstippade Charlotte Perrelli och Sanna Nielsen slogs om segern. Slutligen vann Charlotte med sin låt "Hero". Charlotte gjorde ett kanon framträdande och hon om någon vet vad som krävs i ESC. Och visst vore det häftigt om hon skulle lyckas i Serbien. Nu tror jag inte det, men hon eller BWO var de enda som jag tror skulle kunna ha möjligeheten att lyckas stort i ESC. Å andra sidan är inte ESC så intressant längre, det är inte längre som det var på den gamla goda tiden. ;-)
Kristian Luuk var som vanligt super bra som programledare. Finns det överhuvudtaget någon som kan ta över efter honom? Jag hoppas verkligen att han kör 2009 också.
Nour var jättekul igår. Vilket geni drag att dela ut presenter till artisterna.
Björn Gustafsson hade mycket att leva upp till igår, hur skulle han kunna toppa tidigare veckors succé? Men han lyckades. Det var häftigt när han kom in med solglasögon och livvakter. Och dansen var kanon. Björns pausunderhållning är det som jag kommer minnas mest av melodifestivalen 2008.
Maia gjorde en helt egen version av förra årets segerlåt The Worrying Kind. När det blev så avskalat kom Olas text fram på ett helt nytt sätt. Är han en geni eller?
Martin och Ola från The Ark stod beredda att dela ut sångfågeln till vinnaren. Kul att svt i år hade fixat så att förra årets fadäs inte upprepades. Så i lugn och ro kunde Ola och Martin dela ut sångfågeln till Charlotte.
Bobby Ljunggren lyckades med något stört omöjligt igår, han lyckades med sina låtar ta både 1:a, 2:a och 3:dje plats.
Nu är melodifestivalen över för denna gång och allt övergår till det vanliga.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tycker inte du att det är pinsamt att skicka Perrelli? För två år sen skickade vi Carola, som tidigare vunnit hela ESC, och nu skickar vi Perrelli, som också vunnit hela ESC en gång. Hur desperat verkar inte det? Det är som om Sverige har slut på artister, vilket inte är fallet. Vi är fega. Perrelli är duktig, men inte speciell.

2008-03-16 @ 19:56:02
URL: http://saralitas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0