Moto Boy

Som avslutning på kulturnatten och invigningen av Pinocchio i Borås, skulle Moto Boy spela. I jämte Piocchio hade de byggt en scen. Vid 23 gick vi dit för att upptäcka att det var nästan folktomt. Några Moto Boy-fans fanns på plats och några var där och tog kort på Pinocchio. Såg framför mig att det skulle se lika folktomt ut en timma senare när Moto Boy skulle spela. Just då kom han gående. Tänk att själv se detta - bristen på publik.
Vi begav oss iväg till Sandwalls plats.
Vid tio i tolv begav vi oss åter mot Piocchio. Då hör vi världens ljud, lät nästan som skottlossning. Men det var i stället Borås Stad som sköt iväg världens fyverkerier. En fantastisk fyverkerishow spelades upp på natt himlen. Boråsarna kom springande från alla hålll för att se på showen.
Strax därefter så välkommandes Moto Boy upp på scenen med orden:
"-Sveriges nya Jussi Björling".
Tack vare fyverkerierna fanns det nu en hel del publik på plats. Det var en utomhusspelning och det var en anning kallt. Men Moto stod där i sin svarta jacka och spelade trots kylan. Det var en spännane och mysig spelning. Han återkom flera gånger i sitt mellansnack om killen som stod i jämte scenen - Pinocchio - om hur häftig han tyckte att den var,
Han visade även på dåliga geografikunskaper då han hade trott att Borås låg i Dalarna.
Tyvärr blev korten jätte mörka. Tror att det är dags att inhandla en annan kamera.
Kommentarer
Postat av: Aino

Jag tycker den där bilden blev snygg iaf:) Bra mycket bättre än mina :P

2008-05-18 @ 23:36:15
Postat av: MaygirlS

Jag tycker oxå att kortet är bra! Med tanke på hur "bra" väder vi har haft i helgen här nere, så är det tur att spotlights värmer bra. Vore ju suynd om han hade frusit. Men vad tyckte du om konserten då?

2008-05-19 @ 21:07:50
URL: http://blogg.aftonbladet.se/14256

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0